Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@08:07:55 GMT

رانت بازی در صدور مجوزهای کسب و کار ممنوع!

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۳۴۶۶

رانت بازی در صدور مجوزهای کسب و کار ممنوع!

یک فعال حوزه کار بهبود فضای کسب و کار در کشور را موجب تضمین امنیت سرمایه گذاران دانست و با بیان اینکه باید به کسانی که شایستگی راه اندازی کسب و کار را دارند میدان بدهیم، تاکید کرد: در دادن مجوز به کسب و کارها نباید سلیقه ای برخورد شود یا رانت بازی و انحصارگری به وجود آید.

فتح اله بیات در گفت و گو با ایسنا با اشاره به طرح تسهیل مجوزهای کسب و کار مجلس، اظهار کرد: در مورد بهبود فضای کسب و کار سالیان سال است که بحث می شود ولی وقتی به پای عمل می رسد متاسفانه اقدام موثری انجام نمی گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از بهبود فضای کسب و کار زیرساخت هایش باید فراهم شود. اگر فضای کسب و کار بهبود پیدا کند، فرآیند تولید آسان می شود، کارآفرینان به راحتی به کارآفرینی می پردازند و سرمایه گذاران سرمایه گذاری می کنند.

وی بهبود فضای کسب و کار در کشور را موجب تضمین امنیت سرمایه گذاران دانست و ادامه داد: برای آنکه فضای کسب و کار بهبود یابد لازم است یکسری قوانین دست و پاگیر حذف یا تسهیل شوند مثل مجوزهایی که به افراد و کارآفرینان باید داده شود ولی به دلیل بروکراسی های پیچیده و اداری ماهها دوندگی نصیبشان می شود و در نهایت طرح و ایده آنها از حالت انتفاع خارج شده و کارایی و اثر گذاری خود را تحت تاثیر گذشت زمان از دست می دهد.

به گفته این فعال حوزه کار،  بالا پایین شدن تورم و  نوسانات نرخ ارز و دلار باعث می شود که طرح های نوآورانه و کارآفرینی کارایی و کیفیت خود را به مرور از دست بدهد و عدم صدور به موقع مجوزها موجب سرخوردگی و ناامیدی کارآفرینان می شود.

بیات با تاکید بر اینکه باید به کسانی که شایستگی راه اندازی یک کسب و کار را دارند میدان بدهیم و از آنها حمایت کنیم، گفت: دادن مجوز به کسب و کارها نباید سلیقه ای شود و رانت بازی و انحصارگری در آن به وجود آید. وقتی انحصار به وجود می آید، نوآوری و خلاقیت از بین می رود.

وی با بیان اینکه طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار تاثیر بسزایی در رونق تولید و اشتغال و تقویت بازار کار دارد، خاطرنشان کرد: کسی که طرح و ایده ای دارد و به یک امیدی برای ورود به بازار کسب و کار برنامه ریزی کرده، انتظار دارد شرایط و زیرساختها و بسترها برای او مهیا شود لذا دولت باید در این زمینه به کمک بیاید و با نقش آفرینی و مسئولیت پذیری مسیر را هموار کند.

به گفته این فعال حوزه کار، ابتدایی ترین کار صدور مجوز و پس از آن تسهیلات دهی است که هر دو باید به سرعت انجام می‌گیرد و دستخوش زمانبر شدن نشود.

بیات در پایان گفت: در تهیه مواد اولیه یا تهیه ارز مورد نیاز و پرداخت وام و تسهیلات به صاحبان کسب و کار به جای سنگ اندازی باید تسهیل گری و حمایتگری را شاهد باشیم، نخبگان خود را در داخل کشور حفظ و به آنها اعتنا کنیم و خلاقیتهاو ایده های آنها را به کار بگیریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صدور مجوز قانون بهبود فضای کسب و کار اشتغال سرمايه گذاري کارآفرینی دانش بنیان بازار کار حذف مقررات زائد تسهیلات بانکی کارآفرینان سرمايه نوسان نرخ ارز دلار نرخ تورم كسب و كار بهبود فضای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۳۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد

این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند.مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند.

جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند.

«کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید.

شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • راهکارهای بهبود فضای بالکن
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در کیش/ تردد تمامی شناورهای سبک ممنوع شد
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری