Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن زنگنه سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی در برنامه صبح بخیر ایران، اظهار کرد: در حوزه صدور مجوز‌ها ما مشکل عجیبی در کشور داریم و جدا از بروکراسی‌های اداری در خیلی از مواقع فردی که مجوز‌ها را صادر می‌کند خودش ذی نفع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس ادامه داد: به عنوان مثال در اصنافی مثل صنعت پوشاک، غذا و همچنین صنایع دارویی و حقوقی مرجعی که به شما مجوز می‌دهد یک ذی نفع است و در واقع با امضای طلایی مجوز می‌دهد ؛ این مسائل باعث شکل گرفتن امضا‌های طلایی شده است. این مسائل همچنین باعث شده که مجوز‌ها میلیاردی خرید و فروش می‌شوند .اما با طرح تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار انحصارها، تبعیض‌ها و امضا‌های طلایی به طور کلی برداشته می‌شود.

زنگنه در ادامه بیان کرد: ما قانون اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی را داریم که در ماده ۷ آن دولت موظف شده تا صدور مجوز‌ها را تسهیل کند، ولی متاسفانه این ماده، چون کامل نیست ، ضمانت اجرایی نداشته و چون در خیلی جا‌ها شفاف سازی نشده عملا در این مدت اتفاقی نیفتاده است. کاری که ما در مجلس و در طرح تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار انجام داده ایم این است که این بند قانون دولت اجرایی و عملیاتی شود. اول از همه اینکه همه مجوز‌ها را ثبت محور در نظر گرفته ایم ،یعنی فرد وارد وب سایتی می‌شود ، اطلاعات را بارگذاری می‌کند و به طور خودکار ظرف ۳ روز کد شناسه یکتا برای فرد ارسال می‌شود ؛درنهایت فرد با گرفتن این کد شناسه‌ی یکتا عملا دارای مجوز کسب و کار می‌شود.

این نماینده مجلس یازدهم در ادامه توضیح داد: به استثنای بعضی از کسب و کار‌ها که ممکن است حوزه سلامت، محیط زیست، امنیتی و ... را تحت الشعاع قرار دهد ، مجوز این مشاغل را تائید محور کرده ایم و فرد درخواست کننده این مجوز باید ظرف ۴ ماه مجوز خود را از نهاد مربوطه دریافت کند و اگر در این مدت نهاد مربوطه جوابی صادر نکرد از نظر سامانه به منزله تائید است. نکته دوم که خیلی سرو صدا کرد و کسب و کار‌ها و ذی نفعان چند ماه تلاش کردند مجلس و نمایندگان را از اجرای این بند منصرف کنند، برداشته شدن تمام محدودیت‌ها بود.

سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس اضافه کرد: این محدودیت‌ها به عنوان مثال به این صورت است که در شهرستان گفته شده به ۳ داروخانه مجوز داده می‌شود، اما واقعا چرا باید این محدودیت باشد؟ ما حتی در کشورمان برای تاسیس نانوایی هم محدودیت داریم، چون امضا‌های طلایی وجود دارد. 

زنگنه خاطر نشان کرد: بعضی از شغل‌ها در کشور ما موروثی است و بعد از اینکه فرد مجوز گیرنده متوجه می‌شود که چیزی از عمرش باقی نمانده می‌تواند مجوزش را به فرد دیگری منتقل کند. محدودیت جغرافیایی، تعداد، اشباع بازار و ... همگی برداشته شده است. مثلا فردی می‌خواهد سونوگرافی بزند، ولی دلیل آورده می‌شود که فرد به دلیل وجود سونوگرافی دیگری نمی‌تواند این اقدام را انجام دهد. یا  محدود جغرافیایی را برای ارائه مجوز در نظر گرفته اند که این محدوده در تهران و یک روستا یکسان است.

در حال تکمیل/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی امضا های طلایی کسب و کار صدور مجوز مجوز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۴۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل

سید محمد اعتماد بیان کرد:خدمت رسانی به واحد‌های صنفی براساس تبصره ۷ ماده یک قانون تسهیل صدور مجوز انجام می‌شود وآخرین مهلت صدور مجوز الکترونیگی تا ۲۵ اردیبهشت ماه در نظر گرفته شده است.

او افزود: کلیه واحد‌هایی صنفی که تاکنون به اخد مجوز الکترونیکی نشده اند می‌تواننددرفرصت باقی مانده با مراجعه به سامانه درگاه ملی مجوز نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند.

فرماندار اردبیل بیان کرد: این امر به صورت غیر حضوری و رایگان بوده که واحد‌های صنفی می‌توانند به دریافت شناسه یکتا اقدام کنند.

اعتماد اعجازی بیان کرد: در استان تاکنون ۲۱/۶ درصد مجوز کاعذی به پروانه کسب کار الکترونیکی تبدیل شده است که در این راستا رتبه استان در کشور دهم است.

او افزود: باتوجه به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده ارایه خدمات اداری به صاحبان کسب و کار‌هایی خواهد بود که دارای مجوز الکترونیکی بوده و عنوانشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور ثبت شده باشد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • استقلال به خاطر برکناری خطیر از لیگ قهرمانان محروم می‌شود؟
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • مشکل صدور مجوز ساخت در ۲۸ قطعه از زمین‌های رو به روی شهرک خانقاه برطرف می‌شود
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل